Τα πολυαναμενόμενα νέα ξενοδοχεία του 2019

2019

Το 2019 είναι, πλέον, εδώ και αποτελεί τον ιδανικό καμβά για νέα ξενοδοχεία. Σε όλο τον κόσμο, φέτος, ένας μεγάλος αριθμός συναρπαστικών ακινήτων αναδύεται σε πόλεις, παραλίες, βουνά, αεροδρόμια κλπ και υπόσχονται την τέλεια φιλοξενία.

Shinola Hotel, Detroit

Ο κατασκευαστής ειδών πολυτελείας Shinola εισέρχεται στο παιχνίδι φιλοξενίας με ένα νέο ξενοδοχείο στην πόλη καταγωγής του Ντιτρόιτ. Συνδυάζοντας δύο ιστορικά κτίρια με τρία νέα, το 129 δωματίων Shinola θα ανοίξει τον Ιανουάριο του 2019. Η σχεδίαση, η οποία εποπτεύεται από τα Gachot Studios και Kraemer Design Group, είναι πολύχρωμη, funky και διασκεδαστική – συσχετίζεται με τη μοντέρνα τέχνη, τους μπλε καναπέδες, τις ροζ καρέκλες και, φυσικά, τα προϊόντα της Shinola.

TWA Hotel, New York City

Εάν κάτι μπορεί να φέρει την αίγλη πίσω στο αεροδρόμιο JFK, είναι το ξενοδοχείο TWA. Το νέο έργο, το οποίο μετατρέπει τον τερματικό σταθμό TWA σε 512 ρετρό δωμάτια, διαθέτει ένα εστιατόριο Jean Georges και ένα μουσείο αφιερωμένο στον μοντέρνο σχεδιασμό του στα μέσα του αιώνα. Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του την άνοιξη του 2019.

Rosewood Hotel, Hong Kong

Το 2019 βλέπει την ολοκλήρωση του Victoria Dockside του Χονγκ Κονγκ, το οποίο στοχεύει να μετατρέψει την προκυμαία Tsim Sha Tsui της πόλης σε κέντρο τροφίμων, τέχνης και σχεδιασμού. Σχεδιασμένο από τον Kohn Pederson Fox Associates, η ιδιοκτησία των 413 δωματίων περιλαμβάνει οκτώ εστιατόρια, ταπετσαρίες τοίχων Loro Piana, παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και προεδρικές σουίτες με πισίνες πλήρους μήκους.

The Hoxton, Chicago

Η κομψή ευρωπαϊκή μάρκα ξενοδοχείων συνεχίζει την αμερικανική επέκτασή της με ένα νέο ξενοδοχείο στο Σικάγο. Οι επισκέπτες εδώ βρίσκουν τις ρίζες τους στην περιοχή Fulton Market της πόλης και θα έχουν μια πισίνα στον τελευταίο όροφο και ένα μπαρ που, αν η τοποθεσία τους στο Williamsburg είναι ενδεικτική, σύντομα θα γίνει ένα από τα hotspot της πόλης.

Belmond Cadogan Hotel, London

Η βρετανική ταξιδιωτική μάρκα ανοίγει το πρώτο της ξενοδοχείο στο Λονδίνο στις αρχές του 2019. Αποτελείται από πέντε αρχοντικά στυλ Queen Anne που χρονολογούνται από τα τέλη του 19ου αιώνα. Το ακίνητο είναι μικρό, με 54 δωμάτια. Όμως, βρίσκεται στο Cadogan estate των 93 στρεμμάτων και οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στους πανέμορφους ιδιωτικούς κήπους του, γεμάτους γήπεδα τένις.

The Westbund Hotel, Shanghai

Η πολυτελής ξενοδοχειακή άνθηση της Σαγκάη συνεχίζεται με την καλοκαιρινή άφιξη του The Westbund Hotel, ενός ακίνητου της Rocco Forte, που βρίσκεται, όπως υποδηλώνει και το όνομα, στην περιοχή West Bund της πόλης.

Equinox Hotel, New York

Το “Wellness” είναι μια έννοια που περιγράφει πολλά στον κλάδο της φιλοξενίας αυτές τις μέρες-αλλά υπάρχει ένα ξενοδοχείο όπου κάτι τέτοιο σίγουρα δεν θα είναι ένα τέχνασμα. Οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να είναι λίγες σχετικά με το ακίνητο, το οποίο προγραμματίζεται να ανοίξει στο Hudson Yards αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι επίσημες πηγές λένε ότι θα “ενισχύσει ένα μήνυμα ζωής υψηλής απόδοσης”.

Maison de la Luz, New Orleans

Η ομάδα πίσω από το Ace Hotel ανοίγει ένα δεύτερο ξενοδοχείο στο Big Easy αυτή την άνοιξη.

Six Senses, Bhutan

Την άνοιξη του 2019, το Six Senses Bhutan, θα ανοίξει τις πόρτες του για το ευρύ κοινό και θα απλώνεται μέσα σε πέντε καταφύγια σε διαφορετικές κοιλάδες: Thimphu, Punakha, Gangtey, Bumthang και Paro, όπου κάθε μία εστιάζει στην πολιτισμική εμβύθιση και την πνευματικότητα. Μια σειρά από δρομολόγια επιτρέπουν στους επισκέπτες να μετακινούνται σε όλη τη χώρα, η οποία έχει σημειώσει άνοδο στον τουρισμό τον περασμένο χρόνο.